IMG_4189-HDR

WELKOM BIJ DE MAASSCHE VENLO.

Uw vertrouwde dealer met oog voor detail.

IMG_5205

DE MAASSCHE MINI.

Opzoek naar een MINI? Bezoek dan onze MINI website.

MOBILITEIT MET FINESSE.

Welkom bij De Maassche. Welkom in Venlo. Als erkend BMW en MINI dealer is het onze missie premium mobiliteit en service te leveren in en rondom ons rayon, dat zich kenmerkt als handels-, transport-, en industrieregio van Zuid-Nederland. In onze vestiging langs de A67, mogen wij klanten adviseren die net dat beetje meer oog voor detail herkennen. Het vernieuwende lijnenspel van onze modellen, de verfijnde afwerking van een goed samengesteld interieur, de persoonlijke benadering van ons team, of het onderscheidend vermogen van BMW Individual. Wenst u een unieke, persoonlijke lakkleur, of bent u op zoek naar accessoires die uw auto net wat meer uitstraling bieden? Van BMWi tot John Cooper Works, van 1 Serie tot X7, geen enkele BMW of MINI welke wij dit jaar mogen leveren is hetzelfde.

Welkom bij De Maassche. 
BMW en MINI dealer van Noord-Limburg. 
BMW Individual specialist van Nederland.

Tijdens de lockdown zijn wij op afspraak geopend.

  • Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend, maak snel uw afspraak.  
    Daarnaast staan wij u graag te woord via de digitale kanalen, zoals videobellen of WhatsApp, of per telefoon.

  • Onze werkplaats is voor al onze klanten op afspraak geopend. Plan vooraf uw afspraak in via onze werkplaatsplanner of neem telefonisch contact op.

  • Voor garagisten is ons magazijn geopend, speciaal voor onderhouds- of reparatie-onderdelen. Voor de overige onderdelen, verwijzen wij u naar onze webshop.

    Voor onze overige zakelijke en particuliere klanten is onze webshop geopend. Essentiële onderdelen speciaal voor onderhoud of reparatie,  worden thuisbezorgd of kunnen worden afgehaald. Niet-essentiële onderdelen bezorgen we alleen bij u thuis.

WAAROM KIEZEN VOOR DE MAASSCHE VENLO?

bmw-xseries-ix3-highlights-mg-desktop-01.jpg

DE NIEUWE BMW iX3. 100% ELEKTRISCH.

De volledig elektrische BMW iX3 staat vanaf nu in onze showroom. Wilt u hem zelf ervaren? Wij bieden een proefrit aan huis aan! Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om het in te plannen!

BMW ix3 High Exe.png