THE 4 CONVERTIBLE.

De BMW 4 Serie Cabrio: rij de zon achterna, voel de rijwind en geniet van de speciale momenten. Met sportieve wendbaarheid en opwindende rijdynamiek – vergezeld van een indrukwekkend, aerodynamisch design en een stijlvolle uitrusting met talrijke innovatieve functies. Voor een eigentijdse interpretative van de ultieme automobiele vrijheid.

TIJDELIJKE ACTIES VOOR DE BMW 4 SERIE.

ONTDEK DE BMW 4 SERIE CABRIO.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 4 Serie Cabrio in onze handige Private Lease Calculator. 

IMG_8315-HDR-1.jpg

RIJASSISTENTIE & CONNECTIVITEIT.

Terwijl u geniet van de onvergetelijke rijervaring in de BMW 4 Serie Cabrio, wordt u ondersteund door een reeks innovatieve technologieën die het comfort verhogen. Geniet van moderne mobiliteit die u te allen tijde genetwerkte communicatie en entertainment op het hoogste niveau biedt.

4 serie cabrio transparant groot.png
P90136276_highRes.jpg

P90244970-highRes.jpg

P90244971-highRes.jpg

P90245304-highRes.jpg

4

WIJ HELPEN U GRAAG.

Johan Berden

Johan Berden

Verkoopleider

Koen van Vuuren

Koen van Vuuren

MINI Manager

Mick  Janssen

Mick Janssen

Occasion Manager

Nick Brouwer

Nick Brouwer

Verkoopadviseur

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 4 Serie Cabrio varieert tussen de 4,8 en 8,3 l/100 km en de gemiddelde CO2-emissie varieert tussen de 125 en 190 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2019.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

 

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 maart 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.