RADICAAL DYNAMISCH.

De BMW 2 Serie Coupé staat voor individualiteit en creëert zijn eigen klasse. Het revolutionair sportieve design wekt zelfs bij stilstand de indruk van beweging. Zijn radicale dynamiek met een beslist levendige achterwielaandrijving en een hoge mate van comfort in het exclusieve interieur maken de compromisloze rijervaring af. Het is vanaf het eerste moment duidelijk: wanneer je plaatsneemt achter het stuur is er nog maar één weg – recht vooruit.

TIJDELIJKE ACTIES VOOR DE BMW 2 SERIE.

ONTDEK DE BMW 2 SERIE COUPÉ.

BMW BUSINESS EDITIONS.

Maak uw BMW 2 Serie Coupe écht af met de aantrekkelijke BMW Business Editions. Dit zijn actiepakketten waarmee uw BMW royaal wordt uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties. 

Zo bevatten alle Business Editions bijvoorbeeld (adaptieve) LED koplampen, breedbeeld navigatie en een lederen sportstuurwiel. En als u zoekt naar de overtreffende trap van geweldig zijn er nog de Business Editions Plus. 

Bekijk hieronder de inhoud van de pakketten voor de BMW 2 Serie Coupe of ontdek de Business Editions voor andere BMW modellen.

BMW BUSINESS EDITIONS.
 • Business Edition voor € 1.495,-. 
  Uw voordeel loopt op tot: € 2.604,-.

  Uitgerust met onder meer:

  • Executive uitvoering
  • Alarmsysteem klasse 3
  • Opbergpakket
  • Park Distance Control achter
  • BMW navigatiesysteem professional
  • Adaptieve LED koplampen
    
  Meer vragen?
  Johan Berden

  Johan Berden

  Verkoopleider

 • Business Edition Plus voor € 2.995,-. 
  Uw voordeel loopt op tot: € 3.830,-.

  Uitgerust met onder meer:

  • High Executive uitvoering
  • Lederen bekleding 'Dakota'
  • Alarmsysteem klasse 3
  • Elektrisch verwarmde voorstoelen
  • Park Distance Control voor/achter
  • Navigatiesysteem Professional
  • Adaptieve LED koplampen
  Meer vragen?
  Johan Berden

  Johan Berden

  Verkoopleider

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 2 Serie Coupé in onze handige Private Lease Calculator. 

IMG_8259-HDR-2.jpg

RIJASSISTENTIE & CONNECTIVITEIT.

De buitengewone designtaal van de BMW 2 Serie Coupé is maatgevend – van de unieke compacte proporties, via het aangescherpte front met opnieuw ontworpen dubbele nierengrille, tot de atletische achterkant met geaccentueerde breedte. De onderscheidende licht aflopende daklijn onderstreept het dynamische silhouet en maakt de sportieve ambities in één oogopslag duidelijk.

2 serie transparant.png
bmw-2-series-coupe-inspire-mg-exterior-interior-design-desktop-03.jpg

bmw-2-series-coupe-inspire-mg-exterior-interior-design-desktop-01.jpg

bmw-2-series-coupe-inspire-mg-exterior-interior-design-desktop-04.jpg

m240 overlay.jpg

cq5dam.resized.img.1680.large.time1571142908948.jpg

2

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Coupé varieert tussen de 4,7 en 9,3 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 144 en 212 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.
 

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

**Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.