BMW MAAKT LEASEN I-READY.

U weet zeker dat u ooit elektrisch gaat rijden. Maar u weet nog niet wanneer u er klaar voor bent. BMW biedt nu de oplossing met een toevoeging op alle lease producten. Als u kiest voor de i-Ready optie in uw nieuwe leasecontract, kunt u straks - na minimaal 24 maanden - tussentijds boetevrij overstappen naar een elektrische BMW.

Kies nu de BMW die u altijd al wilde rijden en stap over naar elektrisch wanneer u er klaar voor bent. Leasen kan zowel zakelijk als privé. Voor slechts 10 euro per maand extra kunt u vrij overstappen. Met de i-Ready optie in uw leasecontract heeft u, na 24 maanden, de vrijheid om boetevrij over te stappen naar een nieuwe elektrische BMW. 

bmw-vision-m-next-highlight-desktop-01.jpg

DE TOEKOMST BIEDT MEER.

U weet zeker dat u ooit elektrisch gaat rijden. Maar u weet nog niet wanneer u er klaar voor bent. BMW biedt nu de oplossing met een toevoeging op alle lease producten. Als u kiest voor de i-Ready optie in uw nieuwe leasecontract, kunt u straks - na minimaal 24 maanden - tussentijds boetevrij overstappen naar een elektrische BMW.

Kies nu de BMW die bij u past en rijdt straks elektrisch. Leasen kan zowel zakelijk als privé. Stel nu uw nieuwe BMW samen en kies de optie i-Ready in de lease calculator. Uw leasecontract is klaar voor de toekomst, zodra u het ook bent.

Kies nu de BMW die u altijd al wilde rijden en stap over naar elektrisch wanneer u er klaar voor bent. Leasen kan zowel zakelijk als privé. Voor slechts 10 euro per maand extra kunt u vrij overstappen. Met de i-Ready optie in uw leasecontract heeft u, na 24 maanden, de vrijheid om boetevrij over te stappen naar een nieuwe elektrische BMW. Kies bijvoorbeeld voor de BMW i3, i4 of BMW iX3. Als u overstapt ontvangt u een nieuw leasecontract en leasetarief.

BMW introduceert in de komende jaren nóg meer elektrische modellen. Zoals de adembenemende BMW i4 en ruimtelijke BMW iX.

Kies voor Private Lease.

KIES VOOR PRIVATE LEASE.

Met BMW Private Lease geniet u zorgeloos van uw nieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen. En u bepaalt zelf het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. En als u in de rekentool de i-Ready optie aanvinkt, kunt u bij een contract van 48 maanden na 24 maanden tussentijds boetevrij overstappen naar een elektrische BMW. Een BMW leasen wordt zo nog interessanter. Ook voor de niet-lease rijder.

KIES VOOR OPERATIONAL LEASE.
Zakelijk rijden op zijn best. Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer 24 uur. En ook hier kunt u bij een contract van 48 maanden met i-Ready na 24 maanden boetevrij overstappen naar een elektrische BMW. Vergeet niet om de iReady optie aan te vinken!

VOORDELEN I-READY.

01 - U stelt uw BMW volledig zelf samen
02 - Scherp all-in tarief, u hoeft alleen nog te tanken
03 - 0% fiscale bijtelling
04 - U rijdt in een gloednieuwe BMW
05 - Geen grote eenmalige investering
06 - Alle autozaken worden voor u geregeld
07 - Uw BMW dealer is altijd uw aanspreekpunt
08 - Aangesloten bij het Keurmerk Private Lease
* Afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Typfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.