DE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

Compact van buiten, groot, comfortabel en functioneel van binnen, dat is de Active Tourer ten voeten uit. De iets hogere instap benadrukt het comfortabele karakter van deze auto. Dit in combinatie met zijn sportieve rijeigenschappen tonen aan dat het BMW wederom gelukt is om in een nieuw segment voor BMW, wederom de benchmark te zijn. Dynamisch en wendbaar door smalle steegjes of veelzijdig en efficiënt volgens een strakke planning – de perfecte auto voor iedereen die actief onderweg is.

Leverbaar vanaf€ 35.133,-
Private lease vanaf€ 459,- per maand*

HOE WERKT BMW PRIVATE LEASE?

Stel uw BMW volledig naar eigen wens samen en bepaal zelf de looptijd van de overeenkomst en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. Alle autokosten zijn bij het maandbedrag inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

KAN IK MET EEN MOBILITEITSBUDGET EEN BMW PRIVÉ LEASEN?

Wanneer u een mobiliteitsbudget ontvangt van uw werkgever, kunt u dit budget ook gebruiken om een BMW privé te leasen. Met BMW Private Lease kiest u namelijk voor zekerheid en gemak. U rijdt een nieuwe BMW voor een vast bedrag per maand, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over alle autozaken, zoals verzekering, onderhoud en eventuele reparaties. Zeker het overwegen waard dus!


VOORDELEN BMW PRIVATE LEASE.

01 U stelt uw BMW volledig zelf samen
02 Scherp all-in tarief, u hoeft alleen nog te tanken
03 0% fiscale bijtelling
04 U rijdt in een gloednieuwe BMW
05 Geen grote eenmalige investering
06 Alle autozaken worden voor u geregeld
07 Uw BMW dealer is altijd uw aanspreekpunt
08 Aangesloten bij het Keurmerk Private Lease

P90288912-highRes.jpg
P90288909-highRes.jpg
P90288914-highRes.jpg
P90288910-highRes.jpg

* Vraag naar de voorwaarden bij onze verkoopadviseurs. Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met verschillende looptijden/kilometers. We maken graag voor ieder een passend voorstel. Zo lang de voorraad strekt.​