Welkom bij De Maassche Venlo

Fleet Manager.

Ruud Janssen.

BMW Group is een van de succesvolste fabrikanten van auto’s en motorfietsen ter wereld. 
Met de merken BMW, MINI en Rolls-Royce is de BMW Group wereldwijd vertegenwoordigd met 25 productiefaciliteiten in veertien landen en een mondiaal dealernetwerk in meer dan 140 landen. 
Het succes van de BMW Group is al jaren gebaseerd op langetermijndenken en verantwoord ondernemen. De onderneming heeft ecologische en sociale verantwoordelijkheid over de gehele waardeketen vast in de strategie verankerd. Resultaat is dat de BMW Group al acht jaar op rij brancheleider is van de Dow Jones Sustainability Index. Het voortdurende succes van BMW in de leasemarkt is hierdoor geen toeval. Wie kan er immers voorbij gaan aan de zeer hoge restwaarde, het gunstige verbruik, de aangenaam lage onderhoudskosten, de vele groene energielabels en de sterk gereduceerde CO2-uitstoot van de BMW modellen? Wat dacht u tevens van de succesformule MINI. Onder de markante carrosserielijnen van de diverse modellen gaan high tech en innovatie schuil. MINIMALISM zorgt voor eigentijds lage verbruiks- en emissiewaarden.

De juiste keuze maken voor uw wagenpark is voor u dus vooral een kwestie van gezond verstand, maar voor de berijder tevens een kwestie van emotie. BMW & MINI biedt u beide: objectieve argumenten en passie voor het merk. Met een gunstige uitwerking op uw cost of ownership. Ik denk graag met u mee over op maat gesneden oplossingen voor uw onderneming.

U kunt mij bereiken op: 06 - 46 82 50 38

De Maassche Venlo
  • Groot aanbod occasions
  • Medewerkers met gastheerschap
  • Afspraak is afspraak